Haliç Tersanesi’nde feci olay! 1 yaralı, 1 ölü

Tarihi Haliç Tersanesi’nde görev yapan iki işçi, bağlı bulundukları çelik çatıdaki parçanın kopmasıyla beraber metrelerce yükseklikten aşağıya çakıldı. Feci olayda 54 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirirken, ayağından yaralanan genç işçi ise hastaneye götürüldü.

GÜNDEM 22.06.2022, 11:35 23.06.2022, 10:17
Haliç Tersanesi’nde feci olay! 1 yaralı, 1 ölü

Hadise, dün saat 10.30 sularında Beyoğlu Kasımpaşa’daki Tarihi Haliç Tersanesi’nde yaşandı. Alınan bilgiye göre günün ilk saatlerinde işyerine gelen işçiler Mustafa Özçelik (36) ve İsak Erzi (56) çelik çatı inşaatında çalışmaya başladı.

Koruyucu ekipmanlarını giymişlerdi

Koruyucu ekipmanlarını giyen işçilerin bağlı oldukları çatıdaki parça bir anda koptu. Metrelerce yükseklikten aşağıya çakılan Özçelik bacağından yaralanırken, Erzi ise ağır yaralandı.

Metrelerce yükseklikten aşağı çakıldılar

İş arkadaşlarının durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin gerçekleştirdiği incelemeler sonrasında Erzi’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. İş arkadaşı Özçelik ise yaralı bir şekilde Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı. Genç işçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlenirken, polis ekipleri de yaşanan olay ile ilgili inceleme başlattı. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sonrasında İsak Erzi’nin cenazesi morga kaldırıldı.

Yorumlar (0)