Hakkarililer teröre karşı tek yürek...

Hakkari’de Pençe Kartal 2 Harekatı’ndaki Gara’da 13 vatandaşımızı haince şehit eden terör örgütü PKK’ya dair bir tepki yürüyüşü yapıldı.

GÜNDEM 19.02.2021, 22:11 21.02.2021, 09:22
Hakkarililer teröre karşı tek yürek...

Yapılan yürüyüş için siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşuyla vatandaşlar Bulvar Caddesi’nde bir araya geldi.

Hakkarililer teröre karşı tek yürek

Şehir sakinleri ellerinde Türk bayraklarıyla “terörü lanetliyoruz” ve “Hakkari teröre karşı tek yürek” pankartları açarak, Gara’da şehit edilen vatandaşlarımızın fotoğraflarını taşıyarak terör örgütü PKK’nın aleyhine slogan atıp Valilik binasına dek yürüdü.

Burada basın açıklaması gerçekleştiren İbrahim Adıyaman, haince şehit edilen 13 vatandaşımızı anmak için buraya geldiklerini kaydetti.

“Kahrolsun PKK”

Adıyaman, terör örgütü PKK’nın bir defa daha kalleş yüzünü gösterdiğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Kahrolsun PKK ve destekçileri. Aziz şehitlerimize karşı en büyük vazifemiz, birlik beraberlik ve kardeşliğimizi daha da pekiştirmektir. Onların aziz hatırasına göstereceğimiz en büyük saygı birlik ve beraberlikle terörün karşısında yer almaktır.

Hendeklere gömülen PKK terör örgütünün bu alçak saldırıları milletimizi yıldırmayacak ve kahraman güvenlik güçlerimiz terör örgütlerine nefes dahi aldırmayacaktır. Bu vesileyle teröre karşı yapılmış olan bütün operasyonların Hakkari halkı olarak destekçisiyiz.”

“Çocuklarımızı alana dek eylemi sürdüreceğiz”

Yakınları PKK terör örgütünce dağa kaçırılan anneler de terör örgütünü lanetleyip çocuklarını alıncaya dek eylemi sürdüreceklerini kaydetti.

Yürüyüş İl Mütfüsü Faruk Gürbüz’ün yaptığı duayla sona erdi.

Yorumlar (0)