Hakan Ural, Kadir Gecesi Devlet Bahçeli ile görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kadir Gecesi’nde görüşen Hakan Ural, görüşmede neler konuşulduğunu canlı yayında anlattı. 

GÜNDEM 29.04.2022, 15:14 30.04.2022, 15:42
Hakan Ural, Kadir Gecesi Devlet Bahçeli ile görüştü

“Neler Oluyor Hayatta” programı ile izleyici karşısına çıkan Hakan Ural, MHP lideri Devlet Bahçeli ile sohbet etme imkânı bulduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Kadir Gecesi’nde MHP Genel Başkanı Bahçeli ile görüşme sonrası detayları paylaşan Hakan Ural, “Sayın Devlet Bahçeli’nin içinde bulunduğu zorlu mücadeleyi görüyoruz. Türkiye’nin bekası uğruna nelerle uğraştığına şahit olduk. Ömrünün hemen hemen tamamını Türk devletinin ve Türk milletinin refahı için harcadığını çok iyi biliyoruz” şeklinde konuştu. 

“Devlet Bey, imkânı oldukça her sabah programımızı takip etmeye çalıştığını söyledi”

Bahçeli’nin sık sık kendi programlarını izlediğini dile getiren Ural, “Devlet Bey, imkânı oldukça her sabah programımızı takip etmeye çalıştığını söyledi. Bu, hem benim için hem ekip arkadaşlarımız için çok büyük bir şeref. Onur duyduk. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah, hayatını bu devlete ve bu millete armağan etmiş olan tüm büyüklerimize sağlıklı ve uzun ömürler nasip etsin. Böylesine müstesna bir gecede kendisi ile sohbet edip, görüş alışverişinde bulunma şerefine nail oldum. Programımız hakkında güzel yorumları sebebiyle de hem kendi adıma hem de ekip arkadaşlarım adına Sayın Devlet Bahçeli’ye şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)