Hafta sonu kahve keyifleri 72 bin liraya mal oldu

Bursa’da kısıtlamaları hiçe sayarak bir kahve zincirinde kahve keyfi yapan 23 kişiye toplamda 72 bin 450 TL para cezası kesildi.

GÜNDEM 18.04.2021, 11:59 19.04.2021, 12:12
Hafta sonu kahve keyifleri 72 bin liraya mal oldu

Hafta sonu ülke genelinde uygulanan dışarı çıkma yasağını hiçe sayarak keyif yapmak için kahveciye giden 23 kişi polis ekiplerinin denetimine takıldı.

Kaçmaya çalıştılar

Bursa'da, hafta sonu kısıtlamalarına uymadan, İstanbul- İzmir-Bursa yolu üzerindeki bir kahveciye giderek kahve içenlere, emniyetin denetim birimleri tarafından toplamda 72 bin 450 TL para cezası verildi.

Kahve içtikleri sırada emniyet ekiplerini karşılarında gören bazı gençlerin ise kaçmaya çalıştıkları anlar kameralara takıldı.

Osmangazi ilçesinde İstanbul- İzmir-Bursa yolu üzerinde yer alan bir dinlenme tesisinde hizmet veren ve 24 saat boyunca açık olan ünlü bir kahve zinciri, hafta sonu kısıtlamasını hiçe sayan kişilerle doldu. İzin belgesi olmadan ünlü kahveciye kahve keyfi yapmaya gelenlere polis ekipleri ceza yağdırdı.

Bu durumun yaşanması üzerine denetimlerini daha da sıkılaştıran Bursa polisinin dinlenme tesislerini daha fazla takibe alacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)