Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen yakalandı

Millî Savunma Bakanlığı, Yunanistan'a geçmeye çalışırken yakalanan 5 FETÖ'cüden birinin terörist ele başı Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu belirlendi.

GÜNDEM 23.06.2022, 09:59 23.06.2022, 16:57
Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen yakalandı

Kahraman Mehmetçik güney ve doğu hudutlarında olduğu kadar batı sınırlarında da göz açtırmıyor. Türkiye’den kaçmaya çalışan teröristlerin ilk adresi olan Yunanistan sınırında da kontroller her zaman olduğu gibi ciddiyetle devam ediyor.

Bu çerçevede, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Yunanistan'a kaçmaya çalışan 10 şahıs güvenlik güçlerince yakalandı.

Sümeyye Gülen kaçarken sınırda yakalandı

Araştırmalarda sonrasında yakalananlardan 5'inin FETÖ mensubu olduğu, birinin ise terörist başı Fetullah Gülen'in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu tespit edildi.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yayınlanan açıklamada, "Yasa dışı şekillerde Yunanistan’a kaçmaya çalışan 10 kişi, sınır birliklerimiz tarafından yakalandı. Gerçekleştirilen incelemede yakalanan kişilerden 5’inin FETÖ terör örgütü mensubu olduğu, içlerinden birinin ise terörist başı Fetullah Gülen’in yeğeni Sümeyye Gülen olduğu tespit edildi" denildi.

Yorumlar (0)