Gülcan Ç. yine Eshabil'i aradı!

Kahramanmaraş'ta garsonlara saldıran, yürürken maske takmadığı için uyaran polisleri "Artistliğiniz kime, sizi CİMER'e şikâyet edecem" tehdit eden, üçüncü olayda ise bir güzellik merkezinin çalışanlarına saldıran Gülcan Ç. döndüncü kez de halk otobüsündeki yolcuları çileden çıkardı, otobüs şoförünü tehdit etti.

GÜNDEM 04.02.2021, 12:43 05.02.2021, 09:26
Gülcan Ç. yine Eshabil'i aradı!

Garsonlara küllük, müşterilere bardak fırlatan, maske uyarısı yapan polis memurlarını tehdit eden, güzellik merkezini birbirine katan Gülcan Ç. bu kez de halk otobüsünde yolcuları çileden çıkardı ve yine telefona sarılarak aradığı kişi yoluyla otobüs şoförünü tehdit etti.

Daha önceki olayların her birinde izleyenin tansiyonunu yükseltmeyi başaran Gülcan Ç, bu kez de yolculuk yaptığı halk otobüsündeki yolcuların ve şoförün tansiyonunu yükseltti.

Yolcular tarafından kaydedilen görüntülerde etraftakilerle maske tartışmasına giren Gülcan Ç'nin yine telefona sarıldığı ve yine "Eshabil" isimli kişiyi arayarak otobüsün önünü kesmesini istediği görülüyor. Tüm nazik tepkilere çok kaba ifadelerle ve bağırarak cevap veren Gülcan Ç, hemcinslerini de çileden çıkarmayı başarıyor.

CİMER'den cevap gelmişti

Polis memurlarına "Artistliğiniz kime? Sizi CİMER'e şikayet edeceğim" tehdidinde bulunan ve telefona sarılarak "Eshabil yetiş beni karakola getirdiler" diye seslendiği kişiyi arayıp yardım isteyen Gülcan Ç'ye CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı) Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Enver Başar'dan cevap gelmiş, "Hanımefendi boşuna zahmet edip CİMER'e yazmasın" demişti.

Yorumlar (1)
yusuf 3 yıl önce
ruh hastası yazık