Gulbrandsen: Sürünerek evden çıktım, hala şaşkınım

Adana Demirspor'un 30 yaşındaki Norveçli oyuncusu Fredrik Gulbrandsen, depreme Adana'da yaşadığı 15 katlı apartmanda yakalandığını söyledi. Ülkesinin basınına konuşan Gulbrandsen, yaşadıklarını anlattı.

GÜNDEM 08.02.2023, 13:50 Hakan Öksüz
Gulbrandsen: Sürünerek evden çıktım, hala şaşkınım

Kahramanmaraş merkezli depreme Adana'daki evinde yakalanan Adana Demirsporlu oyuncu Fredrik Gulbrandsen, yaşadıklarını anlattı. Norveç basınından Dagbladet'e açıklamalarda bulunan Gulbrandsen, korku dolu gecede Adana'da yaşadığı 15 katlı binadan nasıl çıktığını açıkladı.

"Apartmanın dışına nasıl çıktığımı düşününce şaşırıyorum"

Sarsıntı sırasında hayatını kaybedeceğinden endişe ettiğini belirten 30 yaşındaki Norveçli, "Çok fazla sarsıntı olduğu için ayağa kalkamadım. Sürünerek bazı kıyafetlerime ulaştım ve merdivenlerden koşarak indim. Apartmanın dışına nasıl çıktığımı ve hayatımı kurtardığımı düşününce şaşırıyorum." dedi.

"Svensson'un ailesini de alarak tesislere gittim"

Apartmandan çıkınca dışarıda panik havasının hakim olduğunu gördüğünü kaydeden Gulbrandsen, "Benim gibi çok sayıda insan panik içinde dışarı çıkmıştı. Etrafta karmaşa hakimdi. Takım arkadaşım olan Jonas Svensson'un ailesi aklıma geldi. Onları da yanıma aldım ve beraber tesislere gittik." ifadelerini kullandı.

"Depremden dolayı büyük bir travma yaşıyoruz"

Depremin kendisi üzerinde büyük bir travma yarattığını aktaran Gulbrandsen, "Gerçeküstü bir durumdu. Ailemin de benim de sağlık durumumuz iyi. Bölgede yıkım inanılmaz düzeyde. Durumun gidişatını izleyeceğiz. Şu an spor karşılaşmaları yapılmıyor, ara verildi. Bence de doğrusu bu. İnsanlar hayatlarıyla mücadele ederken biz futbol oynayamayız." diye konuştu.

Yorumlar (0)