Görüşmeler tamamlandı, Erdoğan Endonezya’dan ayrıldı

17'nci G20 Liderler Zirvesi noktasında temaslarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'nın Bali Adası'ndan ayrıldı.

GÜNDEM 16.11.2022, 13:34 16.11.2022, 17:34
Görüşmeler tamamlandı, Erdoğan Endonezya’dan ayrıldı

17'nci G20 Liderler Zirvesi'ne temaslarda bulunmak adına Endonezya’ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada önemli görüşmelerini tamamladı. 15 ve 16 Kasım tarihleri arasında dünya liderleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmelerde bulundu.

Yetkililer Erdoğan’ı havalimanında uğurladı

Temaslarını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra İstanbul'a geri dönebilmek üzere Bali'den çıkış yaptı. Bali Ngurah Rai Uluslararası Havalimanı'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Büyükelçi Ahmet Cemil Miroğlu ve diğer yetkililer uğurladı.

Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu İstanbul'a geçti.

Yorumlar (0)