Genç kadını takip eden şahıs tutuklandı!

İstanbul Taksim'de bir kadını takip eden ve polis memurları tarafından yakalanan kişinin tutuklandığı öğrenildi.

GÜNDEM 22.09.2020, 11:59 22.09.2020, 14:44
Genç kadını takip eden şahıs tutuklandı!

Olay, İstanbul Taksim'de meydana geldi.

İstiklal Caddesi'nde S.T. isimli bir şahsın, Ö.K. isimli bir kadını takip ettiği görüldü. Bunun üzerine S.T. polis memurları tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü. Söz konusu kişi, yapılan işlemlerden sonra serbest bırakıldı.

Bunun üzerine cinsel tacizde bulunduğuna ilişkin haberler yapıldığını kaydeden S.T. işine son verildiğini ve herkes tarafından linç edildiğini kaydetti.

S.T. söz konusu haberler nedeniyle savcılığa şikâyet dilekçesi sunmak istedi. Bunun için İstanbul Adalet Sarayı'na giden S.T. kendisi hakkında gözaltı kararı verildiğini öğrendi. Söz konusu kişi, polis memurları tarafından yeniden gözaltına alındı. 

Savcılığa gönderilen ve ifadesi alınan S.T.'nin tutuklanması istendi. Genç kadını takip ederek tacizde bulunduğu iddia edilen S.T. "cinsel saldırı" suçlaması ile tutuklandı. 

İlk olarak şikâyette bulunmayan Ö.K.'nin daha sonra "S.T. tarafından koluna ve kalçasına dokunulduğunu" söylediği, bu nedenle gözaltına alınan S.T.'nin tutuklandığı ortaya çıktı. 

Hakkındaki cinsel saldırı suçlamalarını kabul etmeyen S.T. genç kadının iyi hissetmediğini, bunun üzerine başkalarının Ö.K.'yi kaçırmaya çalıştıklarını anladığını söyledi.

S.T. genç kadını korumak amacıyla takip ettiğini, kendisine hiçbir şekilde dokunmadığını ve bunun görüntülerde de mevcut olduğunu ifade etti. 

Yorumlar (0)