Geçen sene kızı öldürülmüştü: Anne de cinayete kurban gitti

Adana'da geçtiğimiz sene Hatice Barış’ın kızı eski sevgilisi tarafından öldürülmüştü. Kızı ölen anneyi ise eski kayınbabası av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

GÜNDEM 19.06.2022, 17:30 19.06.2022, 17:36
Geçen sene kızı öldürülmüştü: Anne de cinayete kurban gitti

Edinilen bilgiye göre, Adana'nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz sene mayıs ayında 100 metre mesafeyle Tuğçe Duman (27) ve Melek Elşemo (24) pompalı tüfekle vurularak katledilmiş halde bulunmuştu. İki kadınında cinayet şüphelisi olan Murat A. ve Furkan A. (22) olaydan hemen sonra gözaltına alınıp tutuklandı.

Anne eski sevgiliyi suçlamıştı

Tuğçe Duman'ın annesi Hatice Barış (45), kızını ve Melek Elşemo’yu, Tuğçe'nin sevgilisi F.A.'nın öldürdüğünü iddia etmişti. 2 kadının cinayet davası henüz devam ederken Hatice Barış'ta kayınbabası tarafından öldürüldü.

Tartıştılar, av tüfeğiyle vurdu

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşamını sürdüren Hatice Barış, 3 gün önce bahçe işlerini yapmak için Saimbeyli ilçesine bağlı Çeralan Mahallesindeki eski kocasının evine gitti. Hatice Barış, bahçe işleriyle uğraşırken yanına eski kayınbabası Mustafa K. (76) geldi. Söylenenlere göre, eski gelin ve kayınbaba arasında tartışma yaşandı. Mustafa K. daha sonra ruhsatsız av tüfeğini alarak eski gelinin bulunduğu yere geldi. Burada silahını tek el ateşleyen Mustafa k. eski gelinini boynundan vurdu. Hatice Barış ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Eski kayınbaba tutuklandı

Hatice Barış'ın cansız bedeni otopsi yapılabilmesi için Saimbeyli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olaydan sonra evine dönen Mustafa K. ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yorumlar (0)