Gaziosmanpaşa’da kıskanç eş terör estirdi! 2 ölü, 3 yaralı

Kıskançlık krizine giren bir kişi, Gaziosmanpaşa’da 4 yaşında olan küçük kızının gözleri önünde kayınvalidesini ve eşini öldürdü. Bacanağını ve baldızını da silahla yaralayan eş, olay yerine gelen polis ekiplerine de ateş etti.

GÜNDEM 12.07.2022, 09:28 13.07.2022, 08:57
Gaziosmanpaşa’da kıskanç eş terör estirdi! 2 ölü, 3 yaralı

Olay, Gaziosmanpaşa’ya bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Akıncılar Sokak'ta meydana geldi. Kayın validesi Nedime Dinçer ve eşi Zeynep Turgut’la aynı evde ikamet eden Turgay Turgut (31), eşinin telefonunda gördüğü bazı mesajlardan dolayı kıskançlıktan gözü döndü. O esnada bayram gezmesi için evlerine gelen bacanağı ve baldızı, eşiyle kavga etmeye başlayan Turgay Turgut’u yatıştırmak adını ikilinin arasına girdi. Kriz halindeki kocanın siniri geçmeyince kayınvalide polisi arayarak durumu bildirdi.

Özel harekât polisini de yaraladı

Hiçbir şekilde sakinleştirilemeyen koca, evinin balkona çıktı. Elinde tuttuğu silahla etrafa ateş etmeye başlayan şahıs, 4 yaşındaki kızının gözleri önünde kayınvalidesini ve eşini öldürdü. Bacanağı ve baldızına da silah doğrultan Turgut, olayın yaşandığı bölgeye gelen polislere de zorluk çıkardı. Şahıs özel harekat polisleriyle çatışmaya girdi. Polislere uzunca bir süre karşılık veren Turgut, eve özel hareket polislerinin girmesiyle birlikte gözaltına alındı. Meydana gelen çatışmada bir özel harekat polisinin de yaralandığı belirlendi.

Yapılan aramalarda 2 tabanca bulundu

Zanlının gözaltına alınmasının sonrasında ise sağlık ekipleri olayın yaşandığı daireye girdi. Anne Nedime Dinçer ve Zeynep Turgut’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralanan Umut Kıyak ve Ayşe Kıyak ise hastaneye sevk edildi.

Diğer bir taraftan ekiplerin evde gerçekleştirdiği incelemelerde 2 tabanca bulundu. Dehşet saçan Turgay Turgut gözaltına alınarak, sorgulama yapılması için emniyete götürüldü.

Yorumlar (0)