Gaziantep’te babasının öldürürcesine darp ettiği Cihan bebekten haber var

Gaziantep’te babasından şiddetli şekilde dayak yiyen, annesinin de bunu kaydettiği ve bu şekilde ortaya çıkan acı olayda iyi haber geldi. Beyin kanaması şüphesiyle yoğun bakımda olan 2 aylık Cihan bebek bugün normal odaya çıkartıldı. Doktor İsmail Demir, bebeğin birkaç gün içerisinde taburcu edileceğini bildirdi. 

GÜNDEM 03.12.2021, 17:13 05.12.2021, 09:16
Gaziantep’te babasının öldürürcesine darp ettiği Cihan bebekten haber var

Gaziantep’te babasının şiddetli şekilde darp ettiği, beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılan; yayınlanan görüntüler ile herkesin ciğerini dağlayan 2 aylık Cihan bebek bir süredir yoğun bakımdaydı. Gaziantep’te özel bir hastanede tedavi gören Cihan Göç isimli bebekten günler sonra sevindiren haber geldi. Minik bebeğin yoğun bakımdan çıkartıldığı ve normal odaya alındığı aktarıldı. 



“Hafta başında taburcu edilecek” 

Cihan bebeğin doktoru Op. Dr. İsmail Demir, bebeğin sağlık durumuyla ilgili şunları aktardı: “Cihan bebeğin sağlık durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıkardık. Normal serviste birkaç gün gözlem altında tutacağız. Sonrasında testler yapacağız ve sıkıntı olmazsa da hafta başında taburcu edeceğiz. Bu sabah yapılan testlerde durumunun gayet iyi olduğu gözlemlendi. Şu anda serviste medikal tedavisi devam ediyor. Kendisinin sağlık durumu şu anda gayet iyi. Bu sabahki tetkiklerde, beyin kanamasında artış görülmedi. Kan tetkiklerinde de şu an sorun yok. Beslenmesi ve solunumu yerinde. Hareketleri de oldukça canlı.” 





“Şu anda gördüğümüz kalıcı bir hasar yok” 

İsmail Demir: “Cihan bebek şu anda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın koruması altında. Bebeğimiz gerek tarafımdan gerekse diğer çocuk doktorumuz ve sağlık ekiplerimiz tarafından takip ediliyor. Bize getirildiği ana göre durumu şu an çok çok iyi. Bize getirildiğinde hareketleri çok az ve yavaştı. Ama çok şükür kısa sürede toparlandı. Şu an için gördüğümüz kadarıyla kalıcı bir hasar yok. Fakat bu tarz travmaların etkisini aylar sonra da görebiliyoruz. Cihan bebek her daim takibimiz altında olacak.” 

Yorumlar (0)