Gaziantep trafiğinde birbirlerine girdiler! Hamile kadın bayıldı…

Gaziantep’te yol verme anlaşmazlığı sebebiyle iki araç sürücüsü kavgaya tutuştu. Korku dolu anların yaşandığı kavga sırasında bir sürücünün hamile eşi bayıldı. 

GÜNDEM 27.06.2022, 13:19 28.06.2022, 13:32
Gaziantep trafiğinde birbirlerine girdiler! Hamile kadın bayıldı…

Edinilen bilgiye göre olay, Şahinbey ilçesi Bülbülzade Mahallesi’nde meydana geldi. Gece saat 23.00 sıralarında seyir halinde olan iki araç, yol verme konusunda anlaşmazlığa düşünce sözlü tartışmaya başladı. Araçlarından inerek birbirlerine tepki gösteren sürücülerin tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında öfkesine hâkim olamayan bir sürücü, diğer aracın arka camını kırdı. 

Hamile kadın bayılmasına rağmen kavgaya devam ettiler

Camın kırılması sonrası bölgedeki tansiyon daha da arttı. Araç içerisinden inen ve kavga sırasında büyük korku yaşayan hamile bir kadın ise bayılarak yere düştü. Bölgedeki vatandaşlar uzun süre kavgayı ayırmak için mücadele ederken, bir yandan da hamile kadına yardım etmeye çalıştı. Hamile kadının bayılmasına rağmen kavga devam ederken, bu kez diğer aracın camı da kırıldı. Uzun süre devam eden kargaşa, bölgedeki vatandaşların iki tarafı ayırmasıyla son buldu. 





Yorumlar (0)