"Fransa terör örgütlerine yardım yataklık yapıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, "Barış Pınarı Harekâtı devam ediyor. Sözler yerine getirilirse ne ala. Çok ciddi tüneller var. Nereden beton aldılar? Fransa'dan. Siz, terör örgütlerine yardım yataklık yapan bir yönetimsiniz." dedi.

GÜNDEM 30.10.2019, 15:45
"Fransa terör örgütlerine yardım yataklık yapıyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları şöyle:

''Hiçbir kardeşimizi eski AK Parti'li olarak sıfatlandırmadık, sıfatlandıramayız. İnşallah davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti'linin eskisi yenisi olmaz. AK Parti'li olmak demek sadece bir partinin rozetini taşımaktan ibaret değildir. Bizim davamız kıyamete kadar ayakta kalacaktır. AK Parti bu davanın temsilcisi olmayı hak ettiği sürece varlığını ve hizmetini sürdürecektir."

"Harekâtın nedeni terör devletini engellemek"

"Bu kutlu yolculukta yoldan çıkanlar olmuştur olacaktır. Bu ilk insandan bugüne dek var olan bir gerçektir. Kardeş kardeşi niye vurdu diye sormaya gerek yok. Bu var olan bir gerçek bu nasip meselesidir. Kimin nereye gittiğine değil kendimizin hangi istikamette yürüdüğüne bakacağız. Genel Merkezimizin koordinasyonunda, şehirlerimizin her birinde il başkanlarımızdan başlayarak partimizde hizmet etmiş tüm kardeşlerimizi yeniden bir araya getirecek bir gönül seferberliğini başlatıyoruz. Barış Pınarı Harekatı'nı yapmamızın tek sebebi, terör devleti kurmak isteyenlerin başına oraları geçirme niyetidir, bunu başardık."

"İstiklal Marşımızı okumayanlar bedelini ödediler"

"Önümüzdeki yıl sonuna doğru yapacağımız büyük kongrede milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz. Yeni sistemde başarı çıtasını yüzde 50'nin üstüne çıkardık. Tek derdimiz iktidarı sürdürmek olsaydı eski sistem iyiydi. Türkiye büyüdükçe imkanları ve kazançlarıyla birlikte dertleri de büyüyor. Tüm terör örgütleri kuduz gibi ülkemiz üzerine salınıyor. Doğrudan ekonomimizi çökertmeyi bile denediler. Kongrelerinde bayrağımızı duvara asmaya çekinenler İstiklal Marşımızı okumayanlar bedelini ödediler. Bundan sonra da ödetiriz, ödetmeye de devam ederiz."

"Terör örgütlerine yaltaklık yapıyorsunuz"

"Barış Pınarı Harekâtı devam ediyor. Sözler yerine getirilirse ne ala. Çok ciddi tüneller var. Nereden beton aldılar? Fransa'dan. Ey Fransa önce bunun bedelini öde. Siz, terör örgütlerine yardım yataklık yapan bir yönetimsiniz."

Yorumlar (0)