Fırat Kalkanı bölgesinde 13 terörist etkisiz hale getirildi 

MSB’den aktarılan bilgiye göre saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 13 terörist, Fırat Kalkanı bölgesinde etkisiz hale getirildi. 

GÜNDEM 08.09.2021, 13:20 09.09.2021, 10:08
Fırat Kalkanı bölgesinde 13 terörist etkisiz hale getirildi 

Milli Savunma Bakanlığı, sınır içindeki ve sınır ötesindeki operasyon bölgelerinden gelen sıcak haberleri anbean paylaşmaya devam ediyor! Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre bugün sabah saatlerinde Fırat Kalkanı bölgesinde terör eylemi ve saldırı hazırlığında olan 13 terörist etkisiz hale getirildi. YPG/PKK’ya mensup oldukları saptanan teröristlerin kimlikleri ise bildirilmedi. 



“Kahraman komandolarımızdan ağır bir darbe daha!” 

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Kahraman komandolarımızdan teröristlere ağır bir darbe daha! 13 YPG/PKK’lı terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başarılı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.” 



Sınır ötesinde operasyonlar devam ediyor 

Türk Silahlı Kuvvetleri personelleri, yurt içinde olduğu kadar sınır ötesinde de operasyonlarına devam ediyor. Mehmetçikler, son terörist etkisiz hale getirilene kadar operasyon bölgelerinden ayrılmamakta kararlı olduğunu her fırsatta dile getiriyor. 

Yorumlar (0)