Film sahnelerini aratmayacak kovalamada yakayı ele verdiler

Bursa işledikleri gasp suçundan dolayı aramaları devam eden zanlılar polis birimleriyle takribî 25 kilometre kovalamaca yaşadı. Yaşanan olay sonrasında yakayı ele veren zanlılar gözaltına alındı.

GÜNDEM 09.05.2022, 10:03
Film sahnelerini aratmayacak kovalamada yakayı ele verdiler

Meydana gelen olay, saat 03.00 sularında merkez Yıldırım ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilendirmelere göre, Asayiş şube müdürlüğüne bağlı bulunan gasp büro amirliği birimleri tarafından aranması olan kişilerin kiraladıkları 16 ANK 897 plakalı araçla beraber 11 Eylül Bulvarı'nda olduklarına dair ihbar aldı.

Kovalamaca yaşandı

Hızlı bir şekilde eyleme geçen polis birimleri, kiralık aracı 11 Eylül Bulvarı'nda bularak dur uyarısı yaptı. Dur ikazını dinlemeyen araç sürücüsü, hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaşarak izini kaybettirmeye uğraştı. Takribi 25 kilometre kadar kovalamaca yaşandıktan sonra, otomobilde bulunan M.D. (22) ve S.S. (38) Samanlı Caddesi'nde yakayı ele vererek gözaltına alındı. Kiraladıkları otomobil ise çekicinin gelmesiyle beraber araştırılmak üzere emniyetin otoparkına gönderildi.

Oto hırsızlığı ve gasptan aranıyorlardı

Yakalanan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ederken, M.D'nin ise 23 adet sabıka kaydı bulunurken, S.S.'nin oto hırsızlığı ve gasp suçlarından dolayı aramasının ve 34 adet suç kaydının olduğu belirtildi.

Yorumlar (0)