Fıkra gibi olay! Çekici çeken çekiciye çekici çarptı...

Kocaeli TEM Otoyolu'nda 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi, takla attığı otomobilin içinde sıkışarak yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı. Kaza nedeniyle yol 2 saat kapanırken, tek şeritten trafik sağlanmaya başladı.  

GÜNDEM 30.06.2022, 16:26 01.07.2022, 16:37
Fıkra gibi olay! Çekici çeken çekiciye çekici çarptı...

Kaza, Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı olan TEM Otoyolu Ankara istikametinde meydana geldi. 

Feci kazada 1 ölü

İddiaya göre, yol üzerinde arızalanan oto çekici, karayollarına ait çekici tarafından yoldan çekilmeye başladı. Sağ şeritte yer alan araçlara ise o esnada aynı istikamette seyreden Abdurrahman Ünsal yönetimindeki oto kurtarıcı çarptı. Çarpmanın etkisi ile birlikte 2 aracın üstünden takla atan oto kurtarıcı ters döndü. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı sonrasında çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. 

İhbar sonrası olay intikal eden gelen itfaiye ekipleri, araçtan yaralıları çıkararak sağlık ekiplerine götürdü. Kazada yaralanan 2 kişi, tedavileri yapılmak amacıyla hastaneye götürülürken, takla atan oto kurtarıcının sürücü koltuğundaki Abdurrahman Ünsal ise sıkıştığı araçta hayatını kaybetti. Olayı fark eden İsmail Şahin, “Şu oto çekici arıza vermişti. Daha sonra çekme aracı da onu çekmek için geldi. O sırada da başka bir çekici, diğerlerinin üstünden atlayarak ters döndü" sözlerini kullandı. 

Yol 2 saat kapalı kaldı

Kaza nedeniyle 2 saat kapalı kalan otoyolda uzun kuyruklar ortaya çıktı, tek şeritten sağlanan yol yeniden trafiğe açıldı.

Yorumlar (0)