FETÖ’den aranan emniyet müdürü yakalandı

FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle aranan eski emniyet müdürü Ankara’da yakayı ele verdi.

GÜNDEM 24.03.2021, 09:50 24.03.2021, 16:27
FETÖ’den aranan emniyet müdürü yakalandı

2016 yılına kadar 4. sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan Murat B. ile eşi Çiğdem B. Ankara Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla saklandığı evde yakalanarak gözaltına alındılar.

Polis adresi tespit edip beklemeye başladı

FETÖ’den aranan eski emniyet müdürü ve eşinin Yenimahalle İlçesinde Güzelyaka Mahallesi 562. Sokak'taki bir binada kaldıklarını tespit eden emniyet ekipleri, çiftin oturduğu adrese yakın bir yerde beklemeye başladı. Daha sonra adrese geldikleri görülen çift, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Tutuklandılar

Gözaltına alınan 4. sınıf eski emniyet müdürü Murat B. ve eşi  Çiğdem B. emniyetteki sorgularının ardından sevk edildikleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Murat B'nin, ihraç edilmeden önce 2016'da Milas İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğu ve hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu bilgisine ulaşıldı.

Emniyet müdürü olan eşiyle aynı süreçte ihraç edilen Çiğdem B'nin ise hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu bildirildi.

Yorumlar (0)