FETÖ elebaşının evinin önünde protesto gösterileri düzenlendi

15 Temmuz'un 4. senesinde FETÖ elebaşı Gülen'in Pensilvanya'da bulunan çiftliğinin önünde de ABD'deki Türkler tarafından gösteriler düzenlendi.

GÜNDEM 16.07.2020, 00:00 16.07.2020, 00:04
FETÖ elebaşının evinin önünde protesto gösterileri düzenlendi

ABD'de Türkler FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişiminin dördüncü yılında terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in Pensilvanya'da bulunan çiftliğinin önünde protesto gösterisi yaptı.

"Terörist FETÖ'yü durdurun"

Sivil araçlar ve dijital ilan kamyonlarından oluşan bir konvoy, gün boyunca Gülen'in bulunduğu çiftliğin önünde turlar atarak hain darbe girişimi için protesto gösterilerinde bulundu.

Üzerinde "Terörist FETÖ'yü durdurun" yazan bir uçak da çiftliğin bulunduğu mahalle ve kasabanın üzerinde defalarca tur attı.

FETÖ'nün Pensilvanya'daki hamisi Howard Beers da çiftlikteydi

15 Temmuz protestosunun yapıldığı sıralarda çiftlikte bulunduğu anlaşılan Ross kasabasının eski belediye başkanı Howard Beers'in de alanda olduğu kaydedildi.

FETÖ elebaşıyla takipçilerinin oyları aracılığıyla desteklediği Pensilvanya'daki örgüt hamisi olarak bilinen Ross kasabasının eski yöneticisi olan Howard Beers'in 30 sene süresince devam ettiği yöneticilik görevi geçtiğimiz yılki seçimlerin ardından sonra ermişti.

Yorumlar (0)