Fenomenlerin partisinde kavga: Şişe, masa ve yumruklar havada uçuştu

Karaköy’de bir gece kulübünde düzenlenen partiye katılan sosyal medya fenomenleri arasında yaşanan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yumruk, şişe ve masaların havada uçuştuğu kavga kameralara yansırken, fenomenlerden 3'ünün yaralandığı belirtildi. Hastaneye giderek darp raporu alan sosyal medya fenomeni Batuhan Şahin, polise başvurarak şikayetçi oldu.

GÜNDEM 05.04.2022, 15:32 06.04.2022, 11:10
Fenomenlerin partisinde kavga: Şişe, masa ve yumruklar havada uçuştu

Olay, geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Beyoğlu ilçesine bağlı Karaköy'deki bir gece kulübünde yaşandı.

Fenomenler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü

İddiaya göre Batuhan Şahin ve Abdüsselam Yılmaz isimli fenomenlerin de aralarında yer aldığı sosyal medya fenomenleri, bir parti hazırladı. Gecenin geç saatlerinde, laf atma gerekçesiyle fenomenler arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın bir anda kavgaya dönüşmesi sonrasında yumruk, şişe ve masalar havada uçuştu.

Kavga neticesinde Batuhan Şahin ile birlikte diğer iki fenomen, aldıkları darbeler sonucunda yaralanırken, mekânda ve mekân dışında yaşanan kavga anları kameralara yansıdı.

İnceleme başlatıldı

Olaydan sonra hastanede tedavi altına alınan ve daha sonra darp raporu alan Şahin, emniyete giderek şikayetçi oldu. Diğer yandan olaya karıştığı belirtilen Batuhan Şahin ve Abdüsselam Yılmaz isimli fenomenler, sosyal medya hesapları üzerinden olayla ilgili açıklama yaptı.

Olaya ilişkin inceleme başlatıldığı kaydedildi.

Yorumlar (0)