Fenerbahçe'den İzmirli depremzedelere destek

Fenerbahçe Spor Kulübü, geçtiğimiz cuma günü İzmir'de meydana gelen depremden etkilenen afetzedeler için yardım malzemesi gönderdi.

GÜNDEM 05.11.2020, 23:58
Fenerbahçe'den İzmirli depremzedelere destek

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, depremzede vatandaşlar için Fenerium ürünlerinden oluşan yardım malzemelerinin İzmir'e doğru yola çıktığı paylaşıldı.

"İzmir yanındayız..."

Ülker Stadyumu'nda yer alan Fenerium merkez depolarında hazırlanan ve içerisinde kışlık çocuk, kadın, erkek giyim eşyaları, çoraplar, atkılar, bereler, maskeler, kırtasiye malzemeleri ve çocuk oyuncakları bulunan bin 16 adet koli ile 189'u battaniye olmak üzere toplamda 5 bin 624 ürünün yer aldığı, önünde "İzmir yanındayız…" yazılı Fenerium TIR'ı İzmir'deki ihtiyaç sahipleri için yola çıktı.

FB TV'ye açıklamada bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, "Meydana gelen deprem sonrasında Fenerbahçe ailesi olarak ülkemizin yanında olmamız gereken her konuda olduğu gibi bunda da sorumluluğumuz olduğunu düşündük ve Fenerium ürünlerinden oluşan yardım malzemelerimizi Fenerium TIR'ımızla İzmir'e gönderdik. Umut ediyorum ki yapmış olduğumuz bu hareket, depremde canı yanmış ailelerin, çocukların bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılar. Hep beraber güzel İzmir'imiz için elimizden geleni hep beraber yapmaya hazırız." açıklamasında bulundu.

Yorumlar (0)