Fazıl Say'dan İmamoğlu özrü: "Pişmanım"

Piyanist Fazıl Say, Karadeniz turu sebebiyle okları üzerine çeken İmamoğlu hakkında ilk kez konuştu. Say, İmamoğlu’na verdiği destekten dolayı pişman olduğunu ifade etti.

GÜNDEM 10.05.2022, 10:57 10.05.2022, 17:42
Fazıl Say'dan İmamoğlu özrü: "Pişmanım"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı’nda eşi ve destekçileriyle birlikte Karadeniz turuna çıktı. Bu tur, muhalifler tarafında tartışmalara yol açtı. Karadeniz turuna yanında Ertuğrul Özkök ve Nagehan Alçı’yı da götüren İmamoğlu’na yakın kaynaklar o anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sonrasında ise sosyal medyada sözlü tartışmalar başladı. Bu tepkilerden biri de piyanist Fazıl Say’dan geldi.



Say, Alçı üzerinden ateş püskürdü

Fazıl Say, konuyla ilgili daha önce yaptığı açıklamalarda şunları aktarmıştı:



İmamoğlu, destekçilerine ateş püskürdü

Gerek ünlü gerek siyasi gerekse halktan gelen tepkiler üzerine ise Ekrem İmamoğlu, Nagehan Alçı hakkında yöneltilen eleştirilere şu şekilde yanıt vermişti: “Vız gelir tırıs gider.” Bu cümle ise sinirlerin yıpranmasına sebep olmuştu. İmamoğlu’nun bu sözlerinin ardından Fazıl Say çok konuşulacak bir video yayınladı. Instagram hesabından yayınlanan videoda söylenenler şu şekildeydi: “Son yaşananlar sebebiyle herkes gibi ben de şaşkınım. Yakınları bile kendisini eleştirirken ben onu savunmuştum ancak mağdur edildim. Kendisine ikinci seçimlerde tüm desteği verdim. Ancak toplumdan af diliyorum. Artık gözümden düştü.”

Yorumlar (0)