Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik: Hastanede korona oldu

Yaşamını yitiren Yeşilçam`ın ünlü oyuncusu Fatma Girik'in kardeşi Günay Girik, "Hastane yönetimi konusunda bir ihmal var gibi bir şey demiyorum fakat kesin olarak burada Koronavirüse yakalandı” sözlerini kullandı.

GÜNDEM 24.01.2022, 16:03 25.01.2022, 14:47
Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik: Hastanede korona oldu

Yeşilçam`ın usta oyuncusu 79 yaşındaki Fatma Girik, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Haber sonrası hastaneye akın eden Fatma Girik`in yakınları derin üzüntü yaşadı.

“Kimseyi suçlama niyetimiz yok”

Fatma Girik`in kardeşi Günay Girik ve Girik ailesinin yakınlarından Ahmet Hamdi Gürbüz, hastane önünde olaya ilişkin açıklama yaptı. 

Aile yakını Ahmet Hamdi Gürbüz “Kimseyi suçlamak gibi bir niyetimiz yok fakat hastaneye gelen birin sanki Koronavirüsle buraya gelip, burada yaşamını yitirdiği algısı doğru değil. Kendisi buraya geldiği zaman birtakım fiziki sorunları vardı. Zaten rutin olarak gidip geliyordu. Sevenleri veya ailesi, hastaneyi suçlamıyor fakat buraya geldikten sonra bir insanın, hastanede korona olması kabul edilir değil. Bir şikayet yok. Bizim de Günay Bey'in de bildiğimiz bir hastane zaten” şeklinde konuştu.

“Hastanede Koronavirüse yakalandı”

Fatma Girik’in kardeşi Günay Girik ise “Ablamda Koronavirüs yoktu ve aşılarını tam yaptırmıştı. 2 senedir ablamı öpmedim bile, cenaze töreni yarın Cemal Reşit Rey'de düzenlenecek. Ardından cenaze namazı Teşvikiye Camii'nde kılınacak. Daha sonra Bodrum'da toprağa vereceğiz. Hastane yönetimi konusunda bir ihmal var demiyorum. Fakat kesin olarak burada Koronavirüse yakalandı. Fakat hastane ihmali mi ya da yeğenim veya bakıcısı ziyarete gidip geliyor ondan mı şu an bilmiyoruz. Başka bir kişiden de olabilir, bunu araştıracağım” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)