Fatih Tezcan'dan tepki çeken Atatürk paylaşımı!

Fatih Tezcan'dan Yeni Şafak gazetesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bulunan reklama skandal bir tepki geldi. AK Partili Burhan Kuzu, "Gerekli soruşturma başlatılmalıdır." çağrısında bulundu.

GÜNDEM 30.10.2019, 09:18 30.10.2019, 09:29
Fatih Tezcan'dan tepki çeken Atatürk paylaşımı!

Yazar Fatih Tezcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Yeni Şafak gazetesinde yer alan reklama ilişkin skandal bir paylaşımda bulundu. Tezcan'ın paylaşımı, sosyal medyayı karıştırarak "#FatihTezcanTutuklansın" hashtag'i ile gündem oldu.

Tezcan, Yeni Şafak gazetesinde yer alan Turkcell reklamına eleştiride bulundu. Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk'ün bulunduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı reklamına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, skandal ifadelere yer verdi. 

Tezcan, yaptığı paylaşımda, "‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi..." ifadelerini kullandı.

Burhan Kuzu'dan tepki geldi

Eski AK Parti Milletvekili ve anayasa profesörü Burhan Kuzu, Tezcan’ın sözlerine şöyle tepki gösterdi:

"Fatih Tezcan yine zırvalamış, tek derdi provokasyon. Atatürk’e ve Cumhuriyete karşı ağır sözler söylemeye devam ediyor. Bunları tasvip etmek mümkün değildir. Muhtemelen bir yerler adına bu tür deli saçması sözleri sarfetmiştir. Gerekli soruşturma başlatılmalıdır."
 

Yorumlar (0)