Fahrettin Koca duyurdu: Aşılamada yeni kademe

Bakan Koca, yarın itibarıyla gıda üretim ve dağıtım sektörü, restoran, lokanta ve kafe çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların aşılama programına dahil edileceğini duyurdu.

GÜNDEM 10.06.2021, 20:12 12.06.2021, 17:46
Fahrettin Koca duyurdu: Aşılamada yeni kademe

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın itibarıyla gıda üretim ve dağıtım sektörü, restoran, lokanta ve kafe çalışanları, berber ve kuaförler ile avukatların aşılama programına dahil edileceğini bildirdi.

"Bu güce güvenin"

Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşım yapan Bakan Koca, şu ifadelere yer verdi:

"Aşı planlamamızda meslek gruplarımızın tanımlanmasını sürdürüyoruz. Yarın itibarıyla gıda üretim ve dağıtım sektörü ile lokanta, restoran ve kafe çalışanları da programa dahil ediliyor. Türkiye büyük ve güçlü bir ülke. Bu güce güvenin."



Berber ve kuaförleri de duyurdu

Koca, "Aşı programı çerçevesinde berber ve kuaförler de aşılanmaya başlıyor. Randevularınızı yarın itibarıyla alabilirsiniz. Bu güce güvenin."

Avukatlar da aşılanıyor

Bakan Koca, alınan son dakika haberine göre bir meslek grubunun daha aşılama planlamasına eklendiğini kamuoyu ile paylaştı.

Koca, söz konusu açıklamasında, "Yaş sınırlaması olmadan tüm avukatlar aşı programına dahil ediliyor. Yarın itibarıyla tüm avukatlarımız aşı olabilirler." dedi.

Yorumlar (0)