Ezine Belediye Başkanı’na şok: Evi kurşunlandı!

Çanakkale’ye bağlı Ezine ilçesinin belediye başkanlığını yürüten Güray Yüksel’e şok! Yüksel’in sürekli kalmadığı bir evi, bir kişi tarafından kurşunlandı. Polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanan şahıs, gözaltına alındı.

GÜNDEM 21.02.2021, 12:59
Ezine Belediye Başkanı’na şok: Evi kurşunlandı!

Çanakkale iline bağlı olan Ezine’nin Belediye Başkanı Güray Yüksel, olaylı bir gece yaşadı. Yüksel’in Ezine- Bayramiç yolu üzerinde bulunan ve sürekli kalmadığı evi, kimliği belirsiz kişi ve kişilerce kurşunlandı. Gece sularında saat 23.50 gibi meydana gelen olayda, maddi hasarlar meydana geldi.

Polis, şüpheliyi kısa sürede yakaladı

İddiaya göre eve kurşun sıkan bir kişi olduğu ve şahsın uyuşturucu madde etkisinde olduğu belirtildi. Ezine- Bayramiç yolunda havaya rasgele ateş açan şahıs, boş bir eve de 2 kurşun attı. Olayın ardından yapılan ihbarlara polisler ve jandarma, Ezine- Bayramiç yoluna geldi. Evin sahibinin ise, belirlemeler sonucunda Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel olduğu bulundu. Olay, bakan Yüksel’e haber verildi. Polis ve jandarmanın başarılı takip sonucunda, şüpheli şahıs da kısa bir süre içerisinde yakalandı.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel yaptığı yazılı açıklamada; olayın yaşandığı evde sürekli ikamet etmediklerini ve bunu yapan kişinin herhangi bir şahsi veya siyasi olduğunu düşünmediklerini belirtti. Şahsın Cumhuriyet Savcımızın talimatıyla güvenlik güçlerimiz tarafından gözaltına alındığını söyleyen Yüksel, konu hakkında soruşturmanın sürdüğünü de söyledi. Yüksel, Ssiyasi parti ayrımı gözetmeden tüm Ezineli hemşehrilerin, STK başkanlarına ve siyasi parti temsilcilerine de geçmiş olsun dilekleri için teşekkür etti.

Yorumlar (0)