Ev hapsine itiraz edilmişti! Gülşen için karar verildi

Geçtiğimiz günlerde imam hatip liselilere karşı söylediği sözlerinden dolayı Gülşen için ev hapsi kararı verilmişti. Tutuklanan ve dört günün ardından avukatının itirazı sonucu ev hapsi koşuluyla tahliye edilen Gülşen’in avukatı ev hapsinin kaldırılması yönünde talepte bulunmuştu. Hakimlik yapılan itirazı inceledi ve kararını açıkladı.

GÜNDEM 01.09.2022, 17:38
Ev hapsine itiraz edilmişti! Gülşen için karar verildi

Geçtiğimiz hafta imam hatip liselerine şarkıcı Gülşen tarafından söylenen ifadeler sebebiyle tutuklama kararı alınmıştı. Bu durumun sonrasında Gülşen’in avukatları geçtiğimiz cuma günü adliyeye başvuruda bulunarak bir üst mahkemeye gitmişti. Avukatlar tutukluluğun kaldırılması adına işlemleri başlatmıştı. Gerçekleştirilen itirazın ardından Gülşen için ev hapsi kararı verilmiş ve pazartesi günü tahliye edilmişti.

Hakimlik kararı açıkladı

Ev hapsi kararı verildikten sonra ise şarkıcı Gülşen için avukatları yeniden çalışmalara başladı. Dün Gülşen’in avukatı Emek Emre tarafından ev hapsi kararına geri itiraz edildi. Ev hapsinin kaldırılmasını isteminin ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliğince konu ile ilgili yanıt verildi.

Gülşen’in avukatları tarafından gerçekleştirilen itiraz hakimlik tarafından reddedildi ve Gülşen’in ev hapsinin devam etmesine karar verildi.

Yorumlar (0)