Esnafı, dükkânında öldürmüşlerdi… 7 kişi gözaltında!

Adana’da, yaklaşık 4 hafta önce dükkânında vurularak öldürülen 27 yaşındaki Umut Barış Koç’un cinayeti ile ilgili, şüpheli oldukları düşünülen kişilerin evlerine şafak baskını yapıldı. Yapılan aramalarda 7 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM 19.04.2022, 11:00 19.04.2022, 18:08
Esnafı, dükkânında öldürmüşlerdi… 7 kişi gözaltında!

Tufanpaşa Mahallesi’nde cep telefonu ticareti üzerine bir dükkân işleten 27 yaşındaki Umut Barış Koç, bundan yaklaşık 4 hafta önce kimliği belirsiz kişilerce av tüfeğiyle öldürülmüştü. Genç esnafı dükkânında öldüren kişilerin kimliği ise bir süre tespit edilememişti.



Eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi

O dönemde faili meçhul cinayet olarak kayıtlara geçen olay ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Olaya karıştığı düşünülen şüpheliler hakkında kentteki toplam 12 adrese bir şafak operasyonu düzenlendi. Eş zamanlı olarak yapılan aramalarda çok sayıda askeri personel de yer aldı.

5 adet av tüfeği ve ruhsatsız tabancalar ele geçirildi

Evlere yapılan basında, şüpheli olarak aranan 7 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, 5 adet av tüfeği ve ruhsatsız tabancaların yanı sıra 20 mermi ve bir kar maskesi de ele geçirildi.  Emniyete götürülen şüpheliler, işlemlerinin tamamlanması sonrası hâkim karşısına çıkacak.



Olay yerinde hayatını kaybetmişti

17 Mart tarihinde dükkânında saldırıya uğrayan genç işletmeci Umut Barış Koç, açılan ateş sonucu ağır yaralanmış, vatandaşların ihbarı ile bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede Koç’un olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilmişti.

Yorumlar (0)