Eski sevgilisini usturayla yaralayan saplantılı erkek yakalandı

Adana'nın Çukurova ilçesinde, ustura ile eski sevgilisi A.O.'nun yüzünü kesen Sefer B. isimli saldırgan gözaltına alındı. A.O.'ya daha önce de iki defa silahlı saldırı gerçekleştiren fakat serbest bırakılan Sefer B., bu defa çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

GÜNDEM 27.12.2021, 16:43
Eski sevgilisini usturayla yaralayan saplantılı erkek yakalandı

Adana'nın Çukurova ilçesinde, 38 yaşındaki A.O. isimli kadın, 2017’de 31 yaşındaki Sefer B. isimli şahısla birlikte olmaya başladı.

Silahla saldırdı yetmedi, usturayla yüzünü kesti

Genç kadın, kıskançlık gerekçesiyle sürekli Sefer B.’nin şiddetine maruz kaldı. Sefer B., 5 ay beraber olduğu A.O.’nun ayrılma kararını aldırmadı ve kadının peşini bırakmadı.

Yeniden sevgili olmak isteyen Sefer B., vücudunun her yanına A.O.’nun ismini ve sevgili oldukları tarihi yazarak kadını rahatsız etmeyi sürdürdü.

Barışma isteği bir defa daha reddedilen Sefer B., bu defa A.O.'nun aracına kurşun yağdırdı. A.O. isimli kadın, bu saldırıda yara almadan kurtuldu.

A.O., 2018’de de taksiye bindiği esnada Sefer Bilal'nin silahlı saldırısına maruz kaldı. Bacağına 4 mermi isabet kadın hastaneye götürülürken, şikayet sonrası gözaltına alınan Sefer B. isimli saldırgan, tutuklandı.

Yalnızca 4 ay hapiste kaldı

'Kasten yaralama' suçu sebebiyle yargılanan Sefer Bilal isimli saldırgan, 4 ay hapiste kaldıktan sonra tahliye oldu.

Tahliye kararının ardından sözlü tacizlerine devam eden Sefer Bilal, 28 Kasım'da  son olarak takip ettiği A.O.'nun, bir lokantaya girdiğini gördü. Kadına bir kez daha saldıran Sefer Bilal, bir defa daha saldırarak, bu sefer ustura ile yüzünü kesti.

Saldırgan Sefer Bilal, olay yerinden uzaklaşırken, A.O.'nun yüzüne ise 22 dikiş atıldı.

“Herkese elveda, yakalandım”

Olaydan sonra kaçan saldırgan, dün ekipler tarafından yakalanarak tutuklandı.

Sanığın, "Çok pişmanım, suçlamayı reddediyorum” dediği öğrenilirken, saldırganın, yakalandıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden ‘Yakalandım, herkese elveda paylaşımı yaptığı görüldü.

Yorumlar (0)