Eşini sokak ortasında öldüren adam tutuklandı!

İzmir Gaziemir’de  boşanma sürecinde eşi Ceylan Ortayayla’yı sokak ortasında bıçaklayarak öldüren Yunus Ortayayla emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi ve çıkarıldığı mahkeme kararıyla da tutuklandı.

GÜNDEM 02.12.2019, 20:57
Eşini sokak ortasında öldüren adam tutuklandı!

Bugün saat 17.30 sıralarında İzmir’in Gaziemir ilçesindeki Zafer Mahallesi 810 sokakta meydana gelen olayda Yunus Ortayayla, Ceylan Ortayayla’yı bıçaklayarak öldürdü. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olan çift evlerini ayırmıştı ve çocuklar babada kalmıştı.

Katil zanlısı olay yerinden kaçtı

Ceylan Ortayayla ve boşanma sürecinde olduğu eşi Yunus Ortayayla bugün sokakta karşılaşıp tartıştılar. Tartışma kısa sürede büyüdü ve Yunus Ortayayla, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak boşanma aşamasında olduğu eşini yaraladı. Yaralanan kadın kanlar içerisinde yere yığıldı ve talihsiz kadını bıçaklayan Yunus Ortayayla olay yerinden kaçtı.

2 saatlik mücadelenin ardından yaşamını kaybetti

Vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine ulaştı. Sağlık ekipleri, yaralanan kadını Gaziemir Nevvar - Salih Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Genç kadın, 2 saatlik yaşam mücadelesini götürüldüğü hastanede kaybetti.

Yunus Ortayayla tutuklandı


Katil zanlısı Yunus Ortayayla

Boşanma arifesinde olduğu eşini bıçaklayarak öldüren, katil zanlısı Yunus Ortayayla, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar (0)