Esenyurt’ta sır olay! Bir kadın park halindeki arabanın üzerine düştü

İstanbul Esenyurt’ta, üçüncü kattaki evinin balkonundan, sokakta park halinde olan aracın üzerine düşen kadın yaralanarak hastaneye sevk edilirken, yaşanan facia anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. 

GÜNDEM 28.12.2021, 10:33 28.12.2021, 17:52
Esenyurt’ta sır olay! Bir kadın park halindeki arabanın üzerine düştü

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde, geçtiğimiz gün sabah saatleri sıralarında yabancı uyruklu bir kadın, üçüncü kattaki evinin balkonundan sokakta park halinde olan otomobilin üzerine düştü.

“Karım öldü!”

Çevredeki vatandaşlar, kadının düştüğünü görür görmez durumu hemen polis ekiplerine ihbar etti.

Eşinin düştüğünü fark eden eşi ise “Karım öldü, karım öldü” sözleriyle sokakta bağırmaya başladı.

Öte yandan olay yerinde, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı.

Kameralar yansıdı

Yabancı uyruklu kadın, akrabası olduğu öne sürülen bir kişi tarafından araca bindirilerek hastaneye götürüldü. Yaşanan olayın ardından kadının biri tarafından mı balkondan atıldığı veya kendi mi düştüğü soruları gelirken, olaya ilişkin polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Metrelerce yükseklikten kadının, aracın üzerine düştüğü anlar ise bir güvenlik kamerasına yansıdı.

“Düştü mü, kendisi mi atladı bilmiyorum”

Yaşanan olayı aktaran Yunus Bayram isimli vatandaş, “Sabah, yan binamızda bulunan yabancı uyruklu komşularımızdan biri balkondan düşmüş. Seslere uyandığım zaman aşağıda mahallenin gençleri birini dövüyordu. O esnada komşumuz ‘Karım öldü, karım öldü’ sözleriyle bağırıyordu. Daha sonra baktım ki üçüncü kattan bir kadın, balkondan arabanın üstüne düşmüş. Kız aracın üstünde bağırıyordu. Ardından polis ekipleri geldi ve hemen aileyi götürdüler. Kadın kendisi mi atladı, düştü mü bilmiyorum.” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)