Esenyurt’ta 3 kişinin saniye farkıyla ezilmekten kurtulduğu kaza anları görüntülendi

Esenyurt’ta dün gündüz saatlerinde bir aracın yaptığı kaza kameralara saniye saniye yansıdı. Kaza anında aracın yakınında olan 3 kişi tamamen şans eseri ezilmekten kurtuldu. Panelvan araç ise bir iş yerine çarparak devrildi.

GÜNDEM 22.10.2021, 16:43 24.10.2021, 09:31
Esenyurt’ta 3 kişinin saniye farkıyla ezilmekten kurtulduğu kaza anları görüntülendi

Dün Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde yaşanan kazada bir sürücü kullanmakta olduğu panelvanın hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çarptı. O anlarda kaldırımda yürümekte olan 3 vatandaş, ezilmekten son saniyesinde yaptıkları kıvrak hareketlerle kurtuldu. Kazanın ardından devrilen araç, önce bir duvara sonra da bir motosikletin üstüne düştü. Sürücü araçta sıkışarak yardım istedi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sürücüyü araçtan çıkarmayı başardı. Kazada kimse yaralanmazken, sürücü polisler tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kaza anlarının her saniyesi kameralara yansıdı.

“Şoföre koşarak yardım ettik”

Kazaya tanık olan Yasin Ünal, “Biz dükkanımızda çalışıyorduk. Bir anda bir ses duyduk. Hemen kapıya doğru koştuğumuzda bir aracın yan yatmış olduğunu gördüm. Daha sonra hemen şoförün yardımına koştuk. Ekiplerle birlikte çıkmasına yardımcı olduk. Yaralı kimse yoktu, sadece maddi hasar oluştu” açıklamasını yaptı.

Yorumlar (0)