Esenyurt'ta yangın faciası! 4 çocuk yanarak can verdi

İstanbul Esenyurt’ta bulunan 4 katlı binanın bodrum katında yangın meydana geldi. 6 kişilik yabancı uyruklu bir ailenin yaşadığı evde 4 çocuk yaşamını yitirirken, anne ve 1 çocuğu ise evden yaralı olarak çıkarıldı.   

GÜNDEM 14.12.2021, 07:12
Esenyurt'ta yangın faciası! 4 çocuk yanarak can verdi

Yangın, iddiaya göre Esenyurt'ta bulunan 4 katlı bir binanın bodrum katında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 

4 çocuk can verdi

Yabancı uyruklu bir anne ve 5 çocuğunun yaşadığı dairede, ısınmak için elektrik sobasını yakan çocukların yaktığı sobadan çıkan kıvılcımlar, odada yangına neden oldu. Yangının çıktığını fark eden anne, can havliyle 1 çocuğunu da yanına alarak kendini evden dışarı attı. Annenin feryatlarını fark eden mahalle sakinleri hemen yardıma koştu. Eve girmeye çalışan vatandaşlar, yoğun duman sebebiyle evde mahsur kalan 4 çocuğa bir türlü ulaşamadı. 

Ardından itfaiye, sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Çevrede, polis ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemlerinin alındığı olayda, evde mahsur durumdaki 4 çocuğu kurtarmak için eve girdi. Kısa süre içinde söndürülen yangında 4 çocuğun yanarak yaşamını yitirdiği kaydedildi. Anne ve 1 çocuğu ise yaralı bir şekilde hastaneye götürüldü. Hastaneye götürülen anne ve 1 çocuğun tedavisi sürüyor.

Yanarak yaşamını yitiren 4 çocuğun babalarının hapiste olduğu aktarıldı. 

Çıkan yangınla ilgili polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Yorumlar (0)