Erzincan'da terör operasyonu

Erzincan'a bağlı Kemah ilçesi kırsal bölgesinde terör örgütü üyelerine yönelik hava destekli olarak düzenlenen operasyonda, teröristler tarafından kullanılan 12 mağara, depo ve sığınak imha edildi.

GÜNDEM 21.10.2021, 00:14 21.10.2021, 16:16
Erzincan'da terör operasyonu

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, jandarma ekiplerince terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen istihbarat çalışmaları çerçevesinde, Kemah ilçesindeki kırsal alanda operasyon yapıldı.

Söz konusu operasyonda özel askeri birliklere ek olarak 1 taarruz helikopteri, 2 genel amaçlı helikopter ve İHA katıldı.

İmha edildi

Hava desteği de verilen operasyonda ilçenin kırsal bölgesinde terör örgütü mensuplarınca kullanılan 12 mağara, depo ve sığınak tespit edildi.

Burada yapılan aramalarda, şeker, tuz, mutfak tüpü, bidon, ayakkabı, çaydanlık, mont, tabak, makas, içlik ve panço, çorap, leğen ve hortum gibi yaşamsal malzemeler ele geçirildi. 

Belirlenen sığınak, mağara ve depolar jandarma personelleri tarafından kullanılamaz duruma getirildi, ele geçirilen malzemeler de olay mahallinde imha edildi.

Söz konusu açıklamada, terörle mücadeleye, 'ara-bul-yok et' prensibi doğrultusunda devam edileceğinin altı çizildi. 









Yorumlar (0)