Ermeni karargâhı havaya uçuruldu!

Azerbaycan, işgalci Ermenistan'a ait bir karargâhı havaya uçurdu. 

GÜNDEM 08.10.2020, 15:07 08.10.2020, 16:17
Ermeni karargâhı havaya uçuruldu!

Azerbaycan, hem sivillerin güvenliği ve huzurunu sağlamak hem de toprak bütünlüğü korumak ve işgal altındaki bölgeleri kurtarmak için Ermenistan'a karşı operasyonlarını sürdürüyor.

Kardeş ülke, bu kapsamda Ermenistan'a ait bir karargâhı havaya uçurdu. Alınan bilgiye göre, Azerbaycan ordusu, Ermeni güçlerine ait karargâhın yanı sıra altyapı ve mühimmat depolarını da imha etmeyi başardı. 

Konuya ilişkin görüntüler Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yayınlandı.

Söz konusu görüntülerde, Ermenistan ordusuna ait altyapı ve mühimmat depoları ile karargâhın ortadan kaldırıldığı fark edildi. 

Ermeni kamikaze İHA'sı düşürülmüştü

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev, bugün yaptığı açıklamada, Ermenilere ait kamikaze görevli insansız hava aracının (İHA), Azerbaycan tarafından vurularak ortadan kaldırıldığını duyurmuştu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hacıyev, söz konusu insansız hava aracının (İHA) yerleşim bölgelerinin üstünde uçtuğunu belirtmişti.

Ermenilerin sivilleri hedef aldığını anımsatan Hacıyev, bu operasyon ile birlikte birçok sivilin yaşamının kurtarıldığını vurgulamıştı. 

Hacıyev, Ermenistan'ın terör devleti olarak faaliyetlerine devam ettiğini kaydederken, söz konusu ülkenin toplar ve füzeler ile Berde, Terter ve Gence şehirlerine saldırıda bulunduğunu söylemişti.

Yorumlar (0)