Ermeni cesetleri arasından bakın kimler çıktı!

Azerbaycan ordusu, Ermeni askerlerle çatışma sırasında ele göçerdiği ölü askerler arasında Suriye'den gelen Ermeni asıllı paralı savaşçıları tespit etti.

GÜNDEM 28.09.2020, 13:23 29.09.2020, 16:59
Ermeni cesetleri arasından bakın kimler çıktı!

Ermeni askerlerinin kaçarken cesetleri götüremediklerini, Azerbaycan ordusunun çatışma sırasında ilerlerken cesetleri topladığını belirten Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, Ermenistan ordusunun ölen askerleri arasındaki cesetlerden bir bölümünün Suriye'den gelen Ermeni asıllı paralı savaşçılar olduğunun saptandığını duyurdu.

Ermenistan ordusunun kayıplarını gizlediğini ifade eden Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, düşman kayıpları arasında bulunan cesetler üzerinde inceleme ve araştırma yapıldığını, cesetlerin küçümsenmeyen bölümünün Ermeni asıllı paralı savaşçılar olduğunu ve Suriye'den geldiklerini tespit ettiklerini kaydetti.

Ermeni tarafının bu bilgiyi hem yerel hem de uluslararası toplumdan gizlediğini vurgulayan Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Yarbay Anar Eyvazov, Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri'nin Ermenistan ordusuna ait 24 tank ve zırhlı aracı imha ettiğini, 15 OSA tipli uçaksavar sistemi ile 18 İHA'yı vurduğunu bildirdi.

Yorumlar (0)