"Eren Abluka Kış-18 Operasyonu" için düğmeye basıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalına yaptığı ziyarette "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Operasyonu"nun başlatıldığını duyurdu. 4 ilde yapılacak operasyona 3650 personel katılacağını açıklayan Soylu, "Bölgede tek bir terörist kalmayana kadar operasyon sürecek. En büyük Eren operasyonu olacak." vurgusunu yaptı.

GÜNDEM 24.12.2022, 09:20 25.12.2022, 12:06 Hakan Öksüz
"Eren Abluka Kış-18 Operasyonu" için düğmeye basıldı

Terör örgütlerinin belini kırmak için başlatılan "Eren Abluka Operasyonları", başarılı şekilde icra ediliyor. "Eren Abluka" operasyonlarına bir yenisinin eklendiği duyuruldu. "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu" için düğmeye basıldı. 

Bakan Soylu bölgede inceleme yaptı, operasyonu duyurdu

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında yer alan Vali Aydın Arslan Üs Bölgesi'ni ziyaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada incelemelerde bulundu. Yaptığı incelemelerin ardından bir duyuru yapan Soylu, "Eren Abluka Sonbahar Kış-18 Şehit Jandarma Teğmen Hubeyib Turan Operasyonu"nun başlatıldığını belirtti.

Operasyonda 3650 personel yer alacak

Operasyonun Batman, Bingöl, Diyarbakır ve Muş'ta başlatıldığını vurgulayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bölgede tek bir terörist kalmayana kadar operasyon sürecek." dedi. Soylu'nun bilgilendirmelerine göre operasyona 3650 personel katılacak.

Yorumlar (0)