Eren Abluka-5 operasyonunda gelişme… İçişleri bakanı duyurdu

Twitter hesabından paylaşımda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gerçekleştirdiği açıklamada, jandarma ve emniyet güçlerinin Eren Abluka-5 isimli gerçekleştirdiği operasyonlarda 3 teröristin etkisiz hale geldiğini belirtti.

GÜNDEM 25.04.2022, 10:15 25.04.2022, 17:53
Eren Abluka-5 operasyonunda gelişme… İçişleri bakanı duyurdu

Süleyman soylu sosyal medya hesabı olan Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Şırnak Bestler Dereler civarında, İHA ve J-SİHA yardımıyla ortak olarak gerçekleştirilen Eren Abluka-5 operasyonunda, emniyet ve jandarma güçlerinin sayesinde Besta Grubundan 3 teröristi M-16 silahlarıyla beraber ölü bir şekilde ele geçirdik. Sonunuz geliyor, tükeneceksiniz. Teslim olmaktan başka çareniz kalmadı." şeklinde ifadelerde bulundu.

Tamamen etkisizleştirilmeye çalışılıyor

Geçtiğimiz günlerde Şırnak’ta başlatılan Eren Abluka-5 Şehit Jandarma Er Şakir Elkovan operasyonu terör örgütünün tamamen etkisiz hale getirilmesi için gerçekleştiriliyor. Jandarma ve emniyet güçlerinin yaptığı operasyonda çok fazla sayıda mağara ve mühimmat ele geçirilmişti. Devam eden bu operasyonda terör yapılanmasının tamamen ülkenin gündeminden çıkarılması için çaba sarf ediliyor.

Yorumlar (0)