Eren-4 operasyonundan çok özel kareler paylaşıldı

PKK terör örgütünü kış yapılanmasına karşı operasyon başlatan Türk Silahlı Kuvvetleri, ‘Eren-4 harekâtıyla’ çok sayıda silah, uyuşturucu ve yaşam malzemesi ele geçirdi. 

GÜNDEM 17.03.2021, 13:42 18.03.2021, 10:38
Eren-4 operasyonundan çok özel kareler paylaşıldı

Teröre art arda darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman askerleri PKK’nın kış yapılanması için bölgeye getirdiği silah, mühimmat ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Bingöl’de süren operasyonlar çerçevesinde terör örgütü PKK’nın kış üstlenmesine de darbe vuruldu. Bölgedeki sığınaklara imha etmek için başlatılan Eren-4 Karlıova-Varto operasyonları 24 Ocak tarihinden ititbaren aralıksız sürüyor.

587 personelin katıldığı dev operasyon!

PKK tarafından şehit edilen ‘Eren Bülbül’ün hatırasını yaşatmak için adının verildiği operasyonda, İl Jandarma Komando Tabur Komutanlığı başta toplamda ise 587 personel katıldı.

‘Vatan sana canım feda’

Kış şartlarında devam eden ve binlerce rakımda yoğun tipiye rağmen operasyonu başarıyla yürüten timler, vatandaşlara, ‘Vatan Sana Canım Feda’ mesajı gönderdi.

Titizlikle yürütülen operasyonlar kapsamında bugüne kadar, 3 adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 adet Hk-336 piyade tüfeği ve 1 adet Bixi makineli tüfek gibi bir çok mühimmat ele geçirildi.

‘Rahat uyusunlar’

Operasyonlara yönelik açıklamalarda bulunan Jandarma Teğmen Mevlüt Galip, “Şehitlerimiz yattıkları yerlerde rahat uyusunlar. İntikamları er ya da geç alınacaktır” ifadelerini kullandı.

 
 

Yorumlar (0)