Erdoğan’dan seçim mesajı: 5 sene daha hizmet edeceğiz

14 Mayıs 2023 günü gerçekleştirilecek seçimden zafer elde ederek çıkacaklarına inandığını dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bir 5 sene daha Türkiye'ye, milletimize ve insanlığa hizmet mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz” dedi.

GÜNDEM 24.01.2023, 15:29
Erdoğan’dan seçim mesajı: 5 sene daha hizmet edeceğiz

HAK-İŞ'e bağlı Hizmet-İş Sendikasının 45. kuruluş yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilen programa mesaj yollayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sendikanın bu zamanlara kadar gelmesinde emeği olanlara teşekkürlerini iletti.

“İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce verin”

Sendikanın, 45 senedir "emeğin küresel kudreti" düşüncesiyle Türkiye'nin kalkınmasına, gelişmesine, ekonomik açıdan büyümesine destek olduğuna işaret eden Erdoğan, sendikanın emekçilerin yanında en kötü günlerinde milli iradenin yanında durarak, demokrasi üstünde bulunan vesayet gölgesinin kalkmasında destek olduğunu ifade etti.

“5 sene daha”

Türkiye'nin son 20 senede ekonomi ile beraber özgürlükler ve hak noktasında elde ettiği başarı hikayesinde, Hizmet-İş çatısı içerisinde güç birliği sağlayanların çok önemli bir yerinin bulunduğuna vurgu yapan Erdoğan, “‘İşçinin hakkını alın teri kurumadan önce verin' diye buyuran bir uygarlık olarak, yönetimlerimizin zamanında daima sizlerle beraber dayanışma içerisinde harekette bulunduk, siz kardeşlerimiz adına çalıştık. Ekonomik zorluklar nasıl olursa olsun ister emekli ister çalışan hiçbir vatandaşımızı enflasyon karşısında ezdirmedik. Bir 5 sene daha Türkiye'ye, milletimize ve insanlığa hizmet mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)