Erdoğan’dan enflasyon mesajı! “Boynunu kıracağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son aylarda etkisini daha da hissettiren enflasyon ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Enflasyonun boynunu kıracağız. Böylelikle, belirlediğimiz büyük hedeflere erişmek için önümüzdeki tüm engelleri bertaraf etmiş olacağız” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 16.04.2022, 16:09 16.04.2022, 16:50
Erdoğan’dan enflasyon mesajı! “Boynunu kıracağız”

Antalya’da açılışı gerçekleştirilen Phaselis Tüneli’nin kurdele kesim törenine video konferans yöntemi ile bağlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde bugüne kadar pek çok ulaşım ağını vatandaşların hizmetine sunduklarını hatırlatarak, “Otoyoldan havalimanlarına kadar ülkemizi birbirinden önemli ulaşım ağları ile donattık. Altyapıları artık eskimeye yüz tutmuş gelişmiş ülkelerle mücadele edebilecek, birçok konu da onları geride bırakabilecek olanaklarımız var. Türkiye’yi, dünyada ilk 10 ekonomi arasına sokma hedefimizde kararlılığımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.  

“Bu sorunlardan en alt seviyede etkilenen ülkeler arasındayız”

Pek çok alanda görülen fahiş fiyatların yalnızca Türkiye’de değil, küresel anlamda büyük bir sorun haline dönüştüğünün altını çizen Erdoğan, “Ülkemizin lojistik altyapısı ve üretim gücüne baktığımızda, bu sorunlardan en alt seviyede etkilenen ülkeler arasında olduğunu görebiliriz. Mevsimsel geçişlerden kaynaklı olarak ortaya çıkan geçici sorunların ciddiye alınmamasını özellikle istiyorum” dedi. 

“Siyasi konum olarak şuan ülkece en itibarlı dönemi yaşıyoruz”

“Ülkemizde çalışmak isteyen herkese iş vardır” diyerek sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye, yakın tarihimize baktığımızda, siyasi konum olarak şuan en itibarlı dönemini yaşıyor. Ekonomimiz, üretim açısından ele alındığında gayet iyi bir konumda bulunuyor.  Enflasyonun boynunu kıracağız. Böylelikle, belirlediğimiz büyük hedeflere erişmek için önümüzdeki tüm engelleri bertaraf etmiş olacağız” şeklinde konuştu.

“Her türlü tiyatroyu oynamaya devam ediyorlar”

Son aylarda yaşanan ekonomik sorunlar üzerinden, siyasi rant devşirebilmek için Türk milletinin moralinin bozulmaya çalışıldığı söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Türkiye’nin rotası tam tersine çevirecek her türlü tiyatroyu oynamaya devam ediyorlar” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)