Erdoğan, yangın bölgesindeki bakanlarla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarının kontrol altına alınması ve söndürülmesi için devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu açıkladı.

GÜNDEM 29.07.2021, 20:37 30.07.2021, 15:41
Erdoğan, yangın bölgesindeki bakanlarla görüştü

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşerek son durum hakkında bilgi aldı.

Erdoğan, bakanlarla görüştü

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarının kontrol altına alınmasına yönelik çalışmaları yakından izliyor. Erdoğan, orman yangını meydana gelen bölgede bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile telefonda görüşerek, yangınların kontrol altına alınmasına dair sürdürülen çalışmalar ve gelişmeler hakkında anlık olarak bilgi alıyor.

"Yaraları saracağız"

Yangınlarda yaşamını yitiren yurttaşlara Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangından etkilenen bölgelerdeki halka geçmiş olsun dileklerini iletti. Yangınların kontrol altına alınması ve tümüyle söndürülmesi için devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaraların sarılması için yurttaşların yanında olduklarını dile getirdi.

Yorumlar (0)