Erdoğan: Ülkemizi yeni bir yükseliş trendine sokacağız

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) heyetini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, "Düzenlemeleri uygulamaya geçirerek, ülkemizi yeni bir yükseliş trendine sokacağız." dedi.

GÜNDEM 19.11.2020, 21:13
Erdoğan: Ülkemizi yeni bir yükseliş trendine sokacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomide reform ve seferberlik söylemlerinin sonrasında, farklı sektörlerden temsilcilerle görüşmelerini devam ettiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu kapsamda Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) heyetini kabul etti.

Üsküdar'daki Vahdettin Köşkü'nde gazetecilere kapalı olarak gerçekleşen görüşme, 2 saat 10 dakika saat sürdü.

"Ülkemizi yeni bir yükseliş trendine sokacağız"

Görüşme öncesi katılımcılara bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi yönetimindeki değişime vurgu yaparak; üretim, ihracat, büyüme ve istihdam odaklı bir anlayışla ekonomiyi güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Hem pandeminin sebep olduğu sıkıntılar hem atılan siyasi ve askeri adımların sebep olduğu rahatsızlıkların, çok daha dikkatli ve aynı zamanda kararlı politikalar izlemeye yol açtığını belirten Erdoğan, "Demokrasimizi, hak ve özgürlükleri, hukuku güçlendirerek, yatırımları canlandıracak, ekonomimizi büyütecek istihdamı yükselteceğiz. Yerli ve uluslararası yatırımcıların önündeki engelleri zaten kaldırmıştık. Beklentileri anlayarak, eksiklikleri tamamlayarak, yanlışları düzelterek, yeni dönemin ihtiyaçlarını karşılayacak düzenlemeleri uygulamaya geçirerek, ülkemizi yeni bir yükseliş trendine sokacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)