Erdoğan telefonda: "Mazisi hüzünle dolu olan yerler..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak'ta bulunan Nuh Peygamber Üs Bölgesi'ndeki Mehmetçik'in Kurban Bayramı'nı kutladı. Erdoğan, Cudi ve Gabar'ın geçmişinin hüzünle dolu olduğunu ancak güvenlik güçleri sayesinde buraların huzura kavuştuğunu söyledi. 

GÜNDEM 31.07.2020, 11:38
Erdoğan telefonda: "Mazisi hüzünle dolu olan yerler..."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şırnak'ta bulunan Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde bulunan Türk askerleri ile Kurban Bayramı dolayısıyla bir araya geldi.

Bakan Soylu, burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önemli bir telefon görüşmesi yaptı. 

Soylu, bulunduğu yerin huzur bölgesi haline geldiğine dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nı Cudi Dağı'nın zirvesinden kutladı.

Türk milleti ve Şırnaklılar adına Erdoğan'a şükranlarını sunan Soylu, kahraman Mehmetçik'in Nuh Peygamber Üs Bölgesi'nde bulunduğunu ifade etti. 

Bunun üzerine Erdoğan, Mehmetçik'i Kurban Bayramı'nı tebrik ederek, Cudi ve Gabar'ın geçmişinin hüzünle dolu olduğunu söyledi.

Türk askerinin verdiği mücadele ile söz konusu yerlerin huzura kavuştuğunu aktaran Erdoğan, şahsı, ailesi ve Türk milleti adına Mehmetçik'e şükranlarını bildirdi. 

Erdoğan, Allah'ın huzur içerisinde kavuşmayı nasip etmesi için dua ederek, Soylu ile beraber olan bütün güvenlik güçlerine ve bütün komuta kademesine teşekkür etti.

Kendisinin de Marmaris'te bulunan güvenlik güçleri ile birlikte olduğunu kaydeden Erdoğan, Kurban Bayramı namazını onlarla birlikte kıldığını söyledi. Erdoğan, birlik ve beraberliğin hep sürmesini diledi. 

Yorumlar (0)