Erdoğan 'Sporun Yıldızları İftar Programı'na katıldı

Erdoğan, "Bütün imkanlarımızla siz milli sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Nasıl ki başarı hikayelerini hep beraber yaşadıysak, 2024 Paris Olimpiyatları'nda çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atıyor olacağız." şeklinde konuştu.

GÜNDEM 20.04.2022, 21:31 21.04.2022, 15:30
Erdoğan 'Sporun Yıldızları İftar Programı'na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sporun Yıldızları İftar Programı'nda konuştu. 


"Sporcularımız hiçbir yarışmadan eli boş olarak dönmüyor"

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkalar ise şu şekilde:

"Yarışmalarda elde ettiğiniz yüksek derecelerle yalnızca bireysel kariyerinizi zirveye taşımadınız, eş zamanlı olarak Türkiye'ye benzersiz hizmetler, vatandaşlarımıza büyük sevinçler yaşattınız. 

Toplumsal ön yargılara ve fiziki engellere karşın göz kamaştıran başarılara ulaşan sizleri yürekten tebrik ediyorum. Her alanda üst sıralara tırmanan ülkemiz, sizlerin sayesinde sporda da makus talihini mağlup etmiştir. 

Sporcularımız hiçbir yarışmadan eli boş olarak dönmüyor. Artık sporcularımız tüm dünya tarafından saygı duyulan ve çekinilen çetin bir rakip olarak görülüyor. 

Sporda elde ettiğimiz başarılar tesadüf değildir. Her başarımızın arkasında alın teri, fedakarlık ve sabır vardır. 



"Yatırımlarımız devam edecek"

Bu başarılara devletin teşviki ve desteği de önemli bir katkı sağlıyor. Kaynakların doğru yerlere kullanımı, gereksinimlerin doğru tespiti ve koordinasyonun başarı bir şekilde gerçekleştirilmesi de bu başarıların temelini oluşturuyor. Her bir il ve ilçemizde yaptığımız yatırımların meyvelerini görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. 

Tüm kurumlarımız el ele vererek çalışıyor. Bizler sonuna kadar çalışacağız ve çocuklarımıza yeni kapılar açacağız. Bu ülkenin evlatları da o kapılardan koşacaklar ve yarınlara yürüyecekler. 

81 kentimizde yatırımlarımız devam ediyor. Sizler de bu büyük başarılarla gençlerimize ilham kaynağı oldunuz. Hedeflerinize çok daha fazla odaklanmanızı istiyorum. 

Bütün imkanlarımızla siz milli sporcularımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Nasıl ki başarı hikayelerini hep beraber yaşadıysak, 2024 Paris Olimpiyatları'nda çok daha büyük başarılara hep birlikte imza atıyor olacağız."

Yorumlar (0)