Erdoğan: “Ordumuz hududumuzda en ufak yanlışa müsaade etmedi”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Bakanı ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Bayram döneminde ve sonrasında hudut hatlarında denetleme ve incelemelerde bulunan Hulusi Akar’ın telefonu üzerinden hudut kartallarına mesaj gönderen Erdoğan, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin özellikle son dönemde gösterdiği başarıdan övgüyle bahsetti. Erdoğan, “Ordumuz, hududumuzda en ufak yanlışa dahi müsaade etmedi. Ordumuzun değerli mensuplarını hem şahsım hem de Türk milleti adına alkışlıyor, sizlere teşekkür ediyorum. Şu an gösterdiğiniz gayretler yüz yıllar sonra bile unutulmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 08.05.2022, 17:41
Erdoğan: “Ordumuz hududumuzda en ufak yanlışa müsaade etmedi”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut boylarında denetleme ve incelemelerde bulunmaya devam ediyor. Bayram ile birlikte başlayan denetleme ve bayramlaşma faslı, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hitabıyla sürdürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Akar önce telefonda görüştü ardından Erdoğan, sınırın sıfır noktasında gece gündüz teyakkuz halinde olan hudut kartallarına hitap etti. Şehit Yüzbaşı İlker Acar Hudut Karakolu’nda bulunan Akar ve beraberindeki komutanlar nezdinde konuşan Erdoğan’ın cümlelerinde teşekkür ve saygı hakimdi.



Söze, hudut kartallarının önemi ile başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonda hudut kartallarına hitap ederken personellerin Türk milleti ve Türk toprakları için ne denli kıymetli olduğuna değindi. Ardından Bakan Hulusi Akar’ın inceleme ve denetlemelerinin önemini de kaydeden Erdoğan’ın sözleri şu yöndeydi: “Hududumuzda görevli bulunan ülkemizin her bir evladı, şimdiye kadar hiçbir yanlışa en ufak fırsat bile tanımamıştır. Bu neticede ordumuzun değerli mensupları olan sizlere hem şahsım hem de milletimiz adına teşekkürlerimi iletiyorum. Sizleri alkışlıyorum. Tarih, sizin şu anki gayretlerinizi asla unutmayacaktır.”

Yorumlar (0)