Erdoğan "Önümüzde 2 hedef var" diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirilen TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Önümüzde 2 hedef var. Kentsel dönüşüm çerçevesinde acil dönüştürülmesi gereken 1,5 milyon konutun 300 binini Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yapmaya devam ediyor. Diğeri ise 2023'e dek 340 millet bahçesini tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır." dedi.

GÜNDEM 07.07.2021, 19:43 07.07.2021, 19:49
Erdoğan "Önümüzde 2 hedef var" diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleştirilen TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

"Her kesimden insanımızı ev sahibi yaptık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar ise şu şekilde: 

"Ülkemizin en büyük konut hamlesinin anahtarını teslim etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum. Tüm bu eserlerin Türkiye için, vatandaşlarımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımızın güvenle, huzurla, esenlikle evlerinde oturmalarını diliyorum. Ortaya harika eserler çıktı. Buralarda oturacak olan tüm vatandaşlarıma Rabbim mutluluklar versin diyorum.

Bizim için sizlerden ayrı olarak geçirdiğimiz vaktin asla kazası yoktur. Bunun için ilk fırsatta yola çıktık, sizlerle kucaklaşmak adına huzurunuza geldik. Zamanın ruhu anlayışı ile milletimizin hayat kalitesini yükseltme çabası içerisindeyiz. Hizmet götürülmeyen hiçbir kesim, erişilmeyen hizmet bırakmadık, bırakmayacağız.

Yaklaşık 200 milyar TL'lik yatırımla her kesimden insanımızı ev sahibi yaptık. Kentsel dönüşümde 2,5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık. Yatay mimariye sahip 100 bin sosyal konut kampanyası başlattık.

"2023 kritik öneme sahip"

2023 yılına kadar 81 kentimizde 340 millet bahçesini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Biz insanımıza huzurla yaşayacağı yuvalar kazandırıyoruz.

Şu ana dek 12 bin sosyal konutun yapımını tamamladık. Halihazırda 76 bin sosyal konutun inşası sürüyor.

Biz eserlerimizle konuşuyoruz. Bu hizmetlerin sürmesi için 2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden şimdiden 2023 seçimleri için çalışmaya başlamanızı istiyorum."

















Yorumlar (0)