Erdoğan: "Onlara kulak asmayın, yeni müjdeler gelecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii'nde cemaate seslenerek, "söylentilere kulak asmamaları gerektiğini ve enerjinin yanı sıra birçok alanda yeni müjdelerin geleceğini" ifade etti. 

GÜNDEM 28.08.2020, 15:06 28.08.2020, 15:15
Erdoğan: "Onlara kulak asmayın, yeni müjdeler gelecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camii'nde cemaate seslendi, ardından Üsküdar ilçesinde bulunan bir taksi durağına ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin her gün biraz daha iyiye gittiğine dikkat çekerek, bu yolda azimli bir şekilde yüründüğünü söyledi. 

Erdoğan, "söylentilere kulak asılmaması gerektiğini" kaydederek, enerjinin yanı sıra eğitim, askeri, ulaşım ve ekonomi alanlarında da yeni müjdelerin geleceğini" belirtti. 

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerine uyulması için çağrıda bulunan Erdoğan, bunun herkes için hayırlı ve isabetli olacağını ifade etti. 

Erdoğan, Giresun'da büyük bir sel felaketinin yaşandığını hatırlatarak, pazartesi günü söz konusu kente gideceğini söyledi. 

Milletvekilleri ile bakanların Giresun için çaba harcadığını ve harcamaya devam edeceğini aktaran Erdoğan, vatandaşların problemlerini en az hasarla çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini kaydetti. 

Erdoğan, Türkiye'de meydana gelen tüm depremlerde vatandaşların yanında olunduğunu, aynı şekilde Giresunluların dertlerine de derman olunacağını ifade etti. 

Yorumlar (0)