Erdoğan: Nihai mesajı 2023'te vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin kuvvetine ve itibarına saldırılmasının nedeni ülkemizi yeniden oyun dışına itme hesabıdır. 15 Temmuz 2016'yı anlamayanlara nihai mesajı 2023 yılında vereceğiz." dedi.

GÜNDEM 31.08.2021, 19:09
Erdoğan: Nihai mesajı 2023'te vereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deniz Harp Okulunda gerçekleştirilen MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Deniz ve Hava Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde yaptığı konuşmada, Malazgirt'ten bugüne dek bu toprakların vatan kılınması için mücadele eden, gerektiğinde canını ortaya koyan sultan Alparslan'dan Osman Gazi'ye, Fatih'ten Gazi Mustafa Kemal'e dek bütün kahramanları şükran ve rahmetle yad ettiğini dile ifade etti.
 


"Hiç kimsenin haddine değildir"

Erdoğan, şöyle devam etti:

Dün Kara Harp Okulumuzun diploma töreninde dile getirdiğim gibi. Ordusu devşirilemeyen, işgal edilmeyen, çökertilmeyen bir ülkenin toprakları da asla işgal edilemez. Hamdolsun bizim deniziyle, karasıyla, havasıyla tüm unsurlarıyla yüreği Allah, millet ve vatan sevgisiyle dolu bir ordumuz var. Bu büyük orduyu yozlaştırmak, tarihi görevinden uzaklaştırmak, içten içe çürütmek için çok çaba sarf edildi. İşte bugün burada karşımda ecdadından miras kalan değerlerle tekrar dünyayı kendine hayran bırakan başarılara imza atan o kanın temsilcilerini görüyorum. Hudutlarımızda, semalarımızda ve denizlerimizde sizlerin nefesi, sesi, yüreği hakim olduğu sürece inşallah bu millete yan gözle bakmak hiç kimsenin haddine değildir."



"Nihai mesajı 2023 yılında vereceğiz"

Türkiye'nin huzuruna, milletimizin birliğine, devletimizin kuvvetine ve itibarına saldırılmasının nedeni ülkemizi yeniden oyun dışına itme hesabıdır. 15 Temmuz 2016'yı anlamayanlara nihai mesajı 2023 yılında vereceğiz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı olan 2023'ün sembolü haline geldiği güçlü ve büyük Türkiye'nin inşasını inşallah kimse engelleyemeyecek. Topundan tankına, radarından füzesine, tüfeğinden bombasına nice sanayi ürününde dünyadaki emsallerinden daha iyisini üretebilen bir ülke durumundayız. Ürettiğimiz SİHA'ların terörle mücadelemize ek olarak Karabağ'dan Suriye'ye kadar nice çatışma bölgesinde gösterdiği başarılar dünyanın dilindedir."



Yorumlar (0)