Erdoğan: Milletimiz darbecileri unutmayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şule Yüksel Şenler Vakfı’nın tanıtımına katıldığı bir etkinlikte açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 28.02.2022, 13:12 28.02.2022, 13:30
Erdoğan: Milletimiz darbecileri unutmayacak

Tarihte postmodern darbe olarak yer alan 28 Şubat’ın 25. yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da Atatürk Kültür Merkezi’nde katıldığı Şule Yüksel Şenler Vakfı’nın tanıtımı için gerçekleştirilen bir etkinlikte konuştu. Konuşmasında bugünün 28 Şubat’ın 25. yıldönümü olduğuna dikkat çeken Erdoğan açıklamalarda bulundu.

Bu millet darbecileri asla unutmadı

Milletimiz ve halkımız 28 Şubat’ta dik durarak darbeye karşı olup darbecileri destekleyenleri asla unutmamıştır. Bundan sonra da unutmayacaktır. Milletimiz darbecilere destek verenlere sandıkta gerekli yanıtı vermiştir. Bağımsızlık mücadelesinin yanında bunun tam aksi yönde mücadele verenlerin de olduğunu biliyoruz. Ancak bunlar bizi asla yolumuzdan döndüremeyecekler. 28 Şubat suçluları için dönemimiz sürecinde yapılanlar ortadadır. Türk demokrasisinin rüştü ispat edilmiştir.

“Şule Yüksel Hanım hepimize rehberlik etti”

"Şule Yüksel Abla evliliğimize neden olmasının yanında vatanımızın ve ülkemizin en zor günlerinde gösterdiği mücadele ile hepimize rehberlik etmiştir. Şule Yüksel Hanım yaptığı eserlerle ve yazıları ile beraber kendisini kendi vatanında garip hisseden birçok insana umut ve cesaret aşıladı. 81 yıllık hayatı boyunca sürekli olarak tehdit edildi ve tehlike altında yaşadı. Evi kundaklandı ve yaptığı konferanslara bomba ihbarları yapıldı. Medya organlarının müdahalesi ile itibarı zedelendi. Ama Şule Yüksel Hanım hiçbir zaman geri adım atmadı. İnancı adına bedel ödemekten çekinmedi."

Yorumlar (0)